Connect with us

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 05-06-2024

Γρεβενα

Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 05-06-2024

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στο δημοτικό κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την 0506-2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει και των άρθρων 8 και 9 του ν.5056/2023, προκειμένου να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

α/α

ΘΕΜΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος: Ευαγγελόπουλος Ιωάννης

  1. 1.
Εξειδίκευση πίστωσης σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ.14 του Ν. 4625/2019 για χορήγηση χρηματικών βοηθημάτων σε απόρους
  1. 2.
Παροχή Πάγιας Προκαταβολής
  1. 3.
Έγκριση  Απολογισμού Δήμου Γρεβενών οικονομικού έτους 2023.
  1. 4.
Κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης Δημοτικών αγροτεμαχίων Δήμου Γρεβενών σύμφωνα με την αριμ. 85/2024 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου .
  1. 5.
Ενδοδικαστική Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς από την με Αριθ. κατάθεση ΑΓ447/10-08-23, αγωγή της «Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης Ανώνυμη Εταιρεία» κατά του Ν.Π.Ι.Δ. Δημοτική Επιχείρηση Κοινωφελούς Έργου Γρεβενών, Δήμου Γρεβενών, στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της οποίας υπεισήλθε ο Δήμος Γρεβενών, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης και του σχετικού Εισηγητή, και Ορισμός Δικηγόρου για όποτε οριστεί δικάσιμος, καθώς και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή, διακοπή ή ματαίωση δικάσιμο, προκειμένου να προασπιστούν και εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά του Δήμου Γρεβενών.
  1. 6.
Ενδοδικαστική Συμβιβαστική επίλυση διαφοράς από την με Αριθ. κατάθεση ΑΓ182/29-03-24, αγωγή του Βραζιτίκου Νικολάου Γ. κατά του Δήμου Γρεβενών, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης και του σχετικού Εισηγητή, και Ορισμός Δικηγόρου για όποτε οριστεί δικάσιμος, καθώς και σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή, διακοπή ή ματαίωση δικάσιμο, προκειμένου να προασπιστούν και εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά του Δήμου Γρεβενών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος: Ρήγας Σκόδρας

  1. 7.
Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΝΕΓΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 7ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ»
  1. 8.
Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ 13ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ»

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Αρμόδιος Αντιδήμαρχος: Ρήγας Σκόδρας

  1. 9.
Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Γρεβενών και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το έργο: “Κατασκευή δρόμου προσπέλασης της θέσης εγκατάστασης του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα” ως προς τα μέλη της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

 

Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Κυριάκος  Ταταρίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

APXH