Connect with us

Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων – 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024

Γρεβενα

Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων – 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024

 Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας έχει την τιμή να ανακοινώσει την Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στους Φιλιππαίους Γρεβενών από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2024. Πρόκειται για μια εκδήλωση που συγκεντρώνει ερασιτέχνες αστρονόμους από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να μοιραστούν την αγάπη τους για την αστρονομία και να απολαύσουν τον καθαρό και σκοτεινό ουρανό της περιοχής μας. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, προσκαλούμε τα ειδησεογραφικά μέσα της περιοχής να γίνουν χορηγοί επικοινωνίας. Οι χορηγοί επικοινωνίας θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το όνομά τους μέσα από την εκδήλωση και να συνδεθούν με μια δυναμική κοινότητα ανθρώπων που αγαπούν και μελετούν τον ουρανό. 

Αν επιθυμείτε να γίνετε χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ή αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν. 

Ως χορηγός επικοινωνίας, τα προ απαιτούμενα είναι τα εξής: 

Για ειδησεογραφικά μέσα: 

1. Την ανάρτηση ενός banner της εκδήλωσης στον ιστότοπο σας (υποδεικνύοντας μας τις διαστάσεις του και θα σας το στείλουμε εμείς) 

2. Την πραγματοποίηση 1-2 δημοσιεύσεων σχετικά με την εκδήλωση πριν την διεξαγωγή της. 

Για ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα: 

1. Να μεταδώσετε ένα διαφημιστικό σποτάκι της εκδήλωσης για 2 εβδομάδες. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή τη μοναδική αστρονομική εκδήλωση. 

Με εκτίμηση 

Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας 

e-mail: astro.kozani@gmail.com 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949724747 – Σιαμπανόπουλος Γεώργιος 

Website: https://www.astroexormisi.gr 

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH