Connect with us

Συνάντηση Βουλευτή Γρεβενών κ. Θανάση Σταυρόπουλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ για την προβολή του Νομού Γρεβενών

Γρεβενα

Συνάντηση Βουλευτή Γρεβενών κ. Θανάση Σταυρόπουλου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ για την προβολή του Νομού Γρεβενών

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, ο Βουλευτής Γρεβενών, κ. Θανάσης Σταυρόπουλος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.), κ. Κοταρά, με σκοπό την προώθηση και διαφήμιση του Νομού Γρεβενών σε κομβικά σημεία του δικτύου των αστικών συγκοινωνιών (Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικό) της Αθήνας.

Η δωρεάν διαφημιστική καμπάνια, που θα ξεκινήσει σύντομα, θα περιλαμβάνει προβολές στις αποβάθρες των σταθμών «Ομόνοια», «Πειραιάς», «Σύνταγμα» και «Κηφισιά», καθώς και σε συνολικά πέντε σταθμούς του δικτύου. Επιπλέον, θα προβληθεί εξωτερικά και εσωτερικά σε συρμούς του Μετρό και του τραμ.

Ο κ. Σταυρόπουλος υπογράμμισε τη στρατηγική σημασία αυτής της πρωτοβουλίας, επισημαίνοντας ότι η ενίσχυση της προβολής του Νομού Γρεβενών σε πανελλαδικό επίπεδο είναι απαραίτητη για την ανάδειξη των μοναδικών φυσικών ομορφιών, των ιστορικών και πολιτιστικών θησαυρών και των τουριστικών δυνατοτήτων της περιοχής. Η πρόταση έτυχε θετικής ανταπόκρισης και εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΤΑΣΥ.

Για τη συνεργασία και την έγκριση της πρότασής του για τη δωρεάν τουριστική προβολή, ο Βουλευτής Γρεβενών ευχαριστεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.), κ. Κοταρά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του εγχειρήματος πραγματοποιήθηκε στις                    14 Οκτωβρίου 2024, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Αμανατίδη, της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος κας Πολυτίμης Φαρμάκη, τους οποίους ευχαριστεί θερμά ο κ. Σταυρόπουλος για την σημαντικότατη συμβουλή τους στην ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών για την πραγματοποίηση της Τουριστικής Προβολής της Π.Ε. Γρεβενών .

Κατά την παρουσίαση, αναλύθηκαν οι λεπτομέρειες της διαφημιστικής καμπάνιας, που στοχεύει να φέρει τα Γρεβενά στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος, ενισχύοντας την επισκεψιμότητα και δίνοντας ώθηση στην τοπική οικονομία.

Η προώθηση των Γρεβενών μέσω της ΣΤΑΣΥ αναμένεται να δώσει στον Νομό τη θέση που του αξίζει στον τουριστικό χάρτη της χώρας, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλει στην ανάπτυξη και προβολή των εξαιρετικών τουριστικών και πολιτιστικών πόρων της περιοχής.

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

του Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Θανάση Σταυρόπουλου

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH